Classes grupals

Fem classes de grup segons el nivell i l'edat perquè els nostres estudiants tinguin al seu abast tots els coneixements necessaris sobre la llengua anglesa. Des de zero, procurem que el progrés de cada alumne sigui constant i segur. En aquestes classes recolzem l'aprenentatge amè, col·lectiu i eficaç amb l'objectiu d'acabar dominant perfectament l'idioma al acabar els estudis.

Aquestes classes grupals (segons el nivell) es fan dues hores a la setmana en dos dies diferents. L’objectiu és aprendre l’anglès amb tots els seus matissos (reading, writing, listening i speaking), i aconseguir que tots els alumnes dominin la llengua i la utilitzin sense dificultats. Els mètodes d’ensenyament varien segons l’edat per ser el més eficaços possible i adaptar-se a cada estudiant, tot i que sempre utilitzem materials de Cambridge adaptats de forma dinàmica i amena pels alumnes, que ens permet els millors resultats.

D’aquesta manera, oferim una formació completa de cares als que desitgin fer els examens de Cambridge (KEY, PET, FIRST, etc.) per així obtenir els respectius títols.