CREA I APRÉN!

Curs d'estiu d'arts i anglès per nens i nenes de primària

A Oliver’s Academy hem creat aquest curs d’estiu amb el desig de fusionar les dues coses que més ens apasionen: la llengua anglesa i les arts! Al estar especialitzats en arts plàstiques, hem decidit oferir un curs on els infants puguin passar l’estiu aprenent anglès alhora que experimenten i desenvolupen el seu artista interior. Considerem que la diversió i la creativitat són les millors eines per aprendre i créixer.

Com que volem oferir una gran varietat d’experiències creatives, les activitats que proporciona el curs es basen en la pràctica de diverses disciplines artístiques, com ara dibuix, pintura, collage, body art, fingerpainting, escultura, pintura amb música, arts escèniques, teoria dels colors, instal·lacions artístiques i observació de la natura. Fomentar la creativitat ajuda als nens i nenes a expressar-se, a desenvolupar la imaginació, la originalitat i el pensament abstracte, i a ser resolutius, tot mentre es diverteixen explorant el món de les arts i l’anglès.

PROGRAMA


Quins són els beneficis d'una activitat creativa constant?


L’art sempre és una part important del desenvolupament personal de cadascú. Ens ajuda a expressar-nos, a imaginar, però també aporta beneficis a les nostres capacitats socials i comunicatives.

-Autoestima: es desenvolupa l’autoestima al proporcionar recursos creatius, estimulant la seva consciència d’individualitat. Augmenta la consciència d’un mateix, que condueix a sentir-se lliure per a expressar-se i confiar en un mateix, un requisit bàsic per a l’èxit en diferents àmbits de la vida.


-Autoconeixement: ajuda a desenvolupar la seva habilitat comunicativa i emocional, tant amb altres infants com amb els adults. Per això és positiu oferir certa llibertat creativa de pensament, ja que ajuda a fomentar la seva intel·ligència emocional, evitant així la restricció de les emocions.


-Socialització: els nens i nenes capaços d’identificar i expressar els seus sentiments desenvolupen amb més facilitat les seves relacions socials. Els humans som éssers sociables, i expressar-se mitjançant la creativitat incrementa la seva habilitat de socialització.


-Integració: es fomenta la integritat personal de cares a altres grups de persones, començant a la infància i arribant a l’edat adulta. Desenvolupar la creativitat és també un mètode de reafirmar-se a si mateix i sentir-se vàlid, i això els proporciona la capacitat de crear estratègies per integrar-se en qualsevol àmbit, ja sigui personal, social o laboral.

El més important d’aquest curs és que els infants s’ho passin bé mentre aprenen anglès i descobreixen les seves capacitats artístiques. Totes les activitats estan destinades a proporcionar alegria, i el principal motor d’aquest curs és la diversió. Des de ben petits tenim un gran potencial creatiu que es pot utilitzar per desbloquejar tota la nostra capacitat d’aprenentatge, per això Crea i Aprèn! introdueix els coneixements bàsics de la llengua anglesa amb un mètode d’ensenyament que no només els obre la porta al món de l'anglès, on podran començar a adquirir les nocions bàsiques per aprendre la llengua, sinó que també els dóna llibertat creativa i els ajuda amb el seu desenvolupament personal.

Informació del curs d'estiu 22-23


Lloc: Vedruna Palamós

Dates: Juliol i Agost

Horari: de 9h a 13h


Preus

Es pot reservar per setmanes o per mesos

Setmanal: 64€

Mensual: 60€/setmana

Germans: 10% de descompte


Més informació o reserva: 699 817 356 o contacte@oliversacademy.com

El curs depèn d'un mínim d'inscripcions per dur-se a terme.