Classes per tots els nivells i edats

La nostra acadèmia ofereix classes d'anglès per tots els perfils d'estudiant. Des de primària fins a l'edat adulta, treballem perquè el nostre alumnat rebi un ensenyament eficaç i personalitzat a cada una de les seves necessitats. És per això que introduïm mètodes d'aprenentatge innovatius a cada modalitat, sempre tenint en compte el ritme i la determinació de cada estudiant. 

Male%20and%20female%20students%20doing%20schoolwork_edited.jpg

Classes grupals

Fem classes de grup segons el nivell i l'edat perquè els nostres estudiants tinguin al seu abast tots els coneixements necessaris sobre la llengua anglesa. Des de zero, procurem que el progrés de cada alumne sigui constant i segur. En aquestes classes recolzem l'aprenentatge amè, col·lectiu i eficaç amb l'objectiu d'acabar dominant perfectament l'idioma al acabar els estudis.

Classes particulars

També oferim les classes particulars per a qui vulgui un ensenyament de la llengua més personalitzat. Aquesta modalitat està pensada per a avançar a través del temari de manera intensiva i per un aprenentatge individual.

Student%20Writing_edited.jpg
Laptop%20and%20Notebook_edited.jpg

Classes en línia

L'acadèmia no és només un espai físic. L'aprenentatge en línia pot ser una opció, però també una necessitat. Nosaltres no deixem que la presencialitat sigui un limitador per al nostre alumnat, i és per això que també oferim exactament el mateix ensenyament en línia, tant grupal com particular. Que la distància no ens separi!

Classes per empreses

Pròximament

Modern%20Office_edited.jpg